Borger

Velkommen til FNOS

FNOS har mange tilbud til dig som borger. Du kan læse om de forskellige tilbud her på sitet, under menuen Borger og tilbud til borger.

 

FNOS er en privat virksomhed som samarbejder med landets kommuner. Vi samarbejder med de forskellige forvaltninger i kommunerne og med jobcentrene.

Måske er du allerede i arbejde eller under uddannelse, men har brug for støtte til at fastholde det. Det kan også være, du er på kontanthjælp eller sygedagpenge og har brug for at blive afklaret i forhold til hvad og i hvilken retning du skal. Der kan være mange årsager til, at dagligdagen med bolig, socialt liv, uddannelse og arbejde er en udfordring.

Vi har specialiseret os indenfor områderne ADHD og Asperger Syndrom. Man skal ikke nødvendigvis have ovenstående diagnoser for at være tilknyttet FNOS, men det er blot det område, hvor vi har specialiseret os. Målgruppen hos FNOS er derfor bred. Man kan være ung, gammel, have et misbrug, en psykisk lidelse, angstproblematikker eller noget helt andet.

Udgangspunktet for vores arbejde er altid hjælp til selvhjælp. Alle vores medarbejdere er engagerede og den enkelte medarbejders fornemmeste opgave, er, at støtte dig i din videre udvikling. Der er ingen standardløsninger hos FNOS, og som borger får du skræddersyet et forløb ud fra dine individuelle forudsætninger.

For at være tilknyttet FNOS, skal der ske en visitation gennem din hjemkommune og sagsbehandler. Hvis du mener, vi er det rigtige tilbud til dig, skal du derfor kontakte din kommune.

  

Tjek også de mange nyttige links, vi har samlet til dig. Der er masser af viden og inspiration at hente.

Søg på hjemmesiden

Det sker her...!

Klubaften

Klubaften er gældende hver tirsdag aften, hele året rundt og er i tidsrummet kl. 17-20.30.
Læs mere

Her finder du os!

gydevang

Kontakt Fremtiden Nord Syd

 

Har du spørgsmål eller andet der vedrører Fremtiden Nord Syd kontakt gerne på nedenstående.

Gydevang 2B

3450 Allerød

+45  4081 8462 - Frank Deela

+45 2624 9051 - Karsten Budek

 Mail