Skovprojektet LAB 32

Velkommen til Skovprojektet

Skovprojektet er udviklet i samarbejde med Skov og Naturstyrelsen til dig, der af forskellige årsager har vanskeligt ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet og/eller i uddannelsessystemet.

Skovprojektet indeholder reelle arbejdsopgaver indenfor skov- og naturpleje samt mindre konstruktionsopgaver som fx borde og bænke. Vi tilstræber altid at opgaverne er meningsfulde og med et konkret formål og opgaverne er til gavn for skovgæster og andre brugere af skoven.

Vi tilrettelægger altid et individuelt forløb med udgangspunkt i dine ønsker og behov samtidg med at forløbet opfylder jobcenteres kritierer.

Du vil få en fast kontaktperson som sørger for tæt opfølgning og kontakt til din jobkonsulent/sagsbehandler.

Målgruppen

Du er som udgangspunkt i målgruppen hvis du i kommunens regi er aktivitetparat, er mellem 18-60 år og har andre udfordringer udover ledighed.

Madordning

I forløbet indgår der fælles morgenmad og fælles frokost om tirsdagen. Vi tilbereder, og vi spiser sammen.

Transport

Som udgangspunkt skal du selv kunne transportere dig til Gydevang 2B, 3450 Allerød eller direkte ud til skovbasen. Hvis det af en eller anden grund ikke lader sig gøre er der der mulighed for at etablere en kørselsordning for en kortere periode. Du skal dog være indstillet på, at du træner det at transportere dig selv og på sigt selv skal kunne komme til og fra Skovbasen.

Skovprojektet tilbyder et rummeligt og stabilt miljø med plads til forskelligheder hvor du kan udvikle dig selv hen mod dine fremtidge ønsker og drømme for dit eget liv.

Har du nogle spørgsmål omkring indhold eller andet omkring Skovprojektet, er du velkommen til at kontakte:

Heidi Stenbæk