Temaaften ADHD

Temaaften ADHD

Temaaften ADHD er et løbende tilbud til dig, der har ADHD. Her vil du have mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre unge/voksne med ADHD.

Temaaften afholdes over 3 torsdage fra kl. 18.00-20.00. Tilbuddet kræver minimum 3 deltagere af hensyn til gruppedynamikken, og er derfor ikke et fast tilbud, da det er afhængigt af efterspørgselen. Temaaftener foregår i en afslappet og rolig atmosfære, og der vil blive budt på kaffe, the m.m.

Hvis du tænker at Temaaften ADHD er noget for dig, skal du kontakte din sagsbehandler, så I sammen kan tage stilling til, om du skal tilmeldes.

Er du borger i Allerød kommune og allerede tilknyttet FNOS, er det gratis at deltage.

For yderligere information og evt. tilmelding og opstartsdato, kontakt underviser og specialkonsulent Jan Andersen på telefon 22 97 79 73

Temaaften ADHD tager udgangspunkt i forskellige oplæg, hvor der efterfølgende er mulighed for debat.

Emnerne ved disse oplæg vil være:

•Handicapforståelse. Her vil vi forsøge at skabe en større forståelse for din diagnose og derigennem lære dig at begå dig mere hensigtsmæssigt i forhold til dine omgivelser.

•Struktur. Vi vil tale om vigtigheden i at have en struktureret hverdag. Hvordan får du helt dagligdags ting som rengøring, tøjvask, indkøb mm. sat i system, så det ikke bliver en uoverkommeligt og umulig opgave.

•Støtte/kontakt person. Måske har du en støttekontaktperson, måske har du ikke. Vi vil tale om hvad man kan bruge en sådan ordning til, så støtten bliver konstruktiv for dig og ikke et nødvendigt onde. På hvilke områder i dit liv vil du med held kunne drage fordel af en sådan støtte, og hvor kan vedkommende hjælpe dig helt konkret.

•Medicin. Det er forskelligt hvorvidt man tager medicin eller ej, blot fordi man har ADHD. For nogle er det en hjælp, for andre ikke. Vi vil gennemgå de typiske præparater, der ordinæres til mennesker med ADHD, præparaternes virkning, fordele og ulemper m.m.

•Job/uddannelse. Måske du allerede har et job eller er i gang med en uddannelse. Måske du drømmer om at starte på et job eller en uddannelse. Vi vil tale om hvilke muligheder der er for at forbedre dine chancer for at gennemføre med succes. Har du brug for at lave en struktureret plan i forhold til mødetider, lektielæsning mm.?

Det kan også være, du selv har nogle emner eller spørgsmål, du har lyst til at tage op i gruppen.

Vi glæder os til at se dig.

Søg på hjemmesiden

Det sker her...!

Klubaften

Klubaften er gældende hver tirsdag aften, hele året rundt og er i tidsrummet kl. 17-20.30.
Læs mere

Her finder du os!

gydevang

Kontakt Fremtiden Nord Syd

 

Har du spørgsmål eller andet der vedrører Fremtiden Nord Syd kontakt gerne på nedenstående.

Gydevang 2B

3450 Allerød

+45  4081 8462 - Frank Deela

+45 2624 9051 - Karsten Budek

 Mail